15
January
2019
Nutritionдың сапасын жүргізу
Асхана санитарлық нормаға сай, қазіргі заманғы дизайнмен жабдықталған «Дұрыс тамақтану» бұрышы ұйымдастырылған. Жаңа стенді жасалынып, толықтырылған. Биылғы оқу жылына арналған оқушыларға ыстық тамақ ұйымдастыруға іс-шара жоспары жасалған. Бір мезгіл тегін ыстық тамақпен аз қамтамасыз етілген отбасы балаларының барлығы 100 пайыз (53 оқушы) қамтылған. Оқу жылында жалпы 224 оқушының 174-і бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылды. Оның ішінде, 13 оқушы әлеуметтік жағдайларына сәйкес тегін тамақпен қамтылса, қалған оқушылар ата-ана тарапынан ақылы ыстық тамаққа тартылды.